Knowit

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vi är börsnoterade under namnet Knowit AB och finns på 20 orter i Sverige. Med 1 800 specialister erbjuder vi spetskompetens inom IT, Design & Digital och Management.

Styrkan hos Knowit ligger i helhetsåtagandet. Vi bygger inte bara webbplatser med WordPress som grund utan vi jobbar mycket med systemintegration, förvaltning, användarstöd samt uppföljning av webbplatsen, så att den når era mål.

Tack vare vårt helhetsåtagande med stor kunskap kring förvaltning och allt vad det innebär kan vi ge er verksamhet ett bra stöd och ger er därmed möjlighet att fokusera på era affärer.

För med handen på hjärtat – ingen vill väl känna oro över vad som händer när nästa version av WordPress kommer eller när det där affärskritiska tillägget ska uppdateras till en ny version.

I Knowits förvaltningskoncept, så hjälper vi er att ständigt förbättra webbsidan för att få ert företag att växa. I detta helhetstänk använder vi oss även av analys och närvaron i sociala medier som verktyg för att ni ska nå ut till nya slutkunder och få ökad kundlojalitet.